Anvelope SH Sighetu Marmatiei

Anvelope Noi SH Sighetu Marmatiei

Anvelope SH Sighetu Marmatiei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Anvelope SH Sighetu Marmatiei: Anvelope Noi SH Sighetu Marmatiei.


Anvelope auto noi si second-hand
Montaj si echilibrat roti

  anvelope sh domnestiFirma se ocupa cu importul si comertul de anvelope noi si second hand pentru autoturisme si autoutilitare cu masa de pana la 3,5 tone, servicii de vulcanizare la rece. Servici de spalatorie auto, curatare chimica interioare si tapiterii.

  Deoarece anvelopele uzate sporesc riscul de acvaplanare si influenteaza negativ performantele de franare², va recomandam insistent sa inlocuiti anvelopele inaintea atingerii nivelului de adancime minim legal al caii de rulare.
  O regula buna de respectat: inlocuiti anvelopele de vara la 3 mm, iar cele de iarna la 4 mm adancime ramasa a caii de rulare.³
  Achizitionarea unei anvelope uzate presupune asumarea unui risc serios, mai ales atunci cand originea acesteia nu o cunoasteti sau este nesigura.
  Este vorba aici de achizitionarea de anvelope cu un anumit grad de uzura sau anvelope ce echipeaza un vehicul uzat. Anvelopele uzate este posibil sa fi fost expuse unei exploatari, intretineri sau stocari improprii sau este posibil sa fi suferit diverse deteriorari.
  Nu toate deteriorarile pe care le are o anvelopa pot fi vizibile in exterior. De exemplu, reparatiile improprii sau deteriorarile camasei interioare pot fi observate numai daca anvelopa este inspectata pe partea interioara, dupa ce a fost demontata de pe janta. Un service profesionist de anvelope trebuie sa faca o inspectie interioara si exterioara a anvelopei uzate inainte de a fi folosita. Daca se achizitioneaza un vehicul la mana a doua, anvelopele acestuia trebuie demontate si supuse aceluiasi tip de inspectie de catre un service profesionist.

Servicii

  • anvelope second hand R13 pana la R22
  • anvelope noi pentru autoturisme si autoutilitare
  • vulcanizare

Galerie foto