Anvelope SH Satu Mare

Anvelope Auto Satu Mare

Anvelope SH Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Anvelope SH Satu Mare: Anvelope Auto Satu Mare.


Jante si Anvelope SH/Noi Satu Mare

Suntem o firma specializata in comercializarea de jante originale in principal pentru marcile de masini europene.
  Oferim servicii de vulcanizare, vanzari anvelope si jante originale pentru principalele marci de automobile europene. De asemenea comercializam anvelope noi si second hand.
  Asiguram garantie pentru serviciile si produsele oferite.
  Dimensiunile standard care definesc o janta sunt: latimea jantei, diametrul jantei, diametrul gaurii centrale (center bore), numarul de prezoane si PCD-ul (pitch circle diameter) - adica diametrul cercului pe care sunt situate centrele prezoanelor, cel mai adesea denumit mai scurt distanta intre prezoane.
  Diametrul gaurii centrale este o dimensiune importanta deoarece difera in general de la masina la masina, astfel ca desi prinderea la Audi A4 de exemplu e aceeasi cu cea de la Mercedes Clasa S, nu am putea monta aceleasi jante - interiorul la A4 fiind de 57.1 mm, in timp ce la Clasa S este de 66.5mm. Sunt producatori la care diametrul gaurii centrale difera de la un model la altul, motiv pentru care exista mai multe variante de jante de otel pentru fiecare marca auto. La jantele de aliaj, in special cele aftermarket de care ne ocupam si noi, se practica cel mai adesea diametre centrale universale, mai mari, pentru a acoperi o gama mai larga de modele auto, utilizandu-se inele de centrare standardizate pentru montarea pe modele diferite.
  Anvelopele constituie singurul punct de contact intre vehicul si carosabil. Trebuie sa supravegheati pastrarea calitatii si a performantelor anvelopelor voastre.
  Atunci cand va deplasati frecvent pe zapada, se recomanda sa alegeti anvelope concepute special pentru acest anotimp. Montarea anvelopelor de iarna va ofera mai multa siguranta pentru rularea pe suprafete acoperite cu zapada.
  Atunci cand vremea se incalzeste, temperatura carosabilului si a cauciucului anvelopei creste. Cauciucul este presat mai mult pe carosabil, ceea ce reduce manevrabilitatea si posibilitatea de coordonare a vehiculului. Acesta este momentul in care trebuie sa reveniti la anvelopele de vara.