Anvelope SH Medias

Sc Autovision Srl Medias

Anvelope SH Medias reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Anvelope SH Medias: Sc Autovision Srl Medias.

SC Autovision SRL face parte din familia AD care mai contine 500 de distribuitori si 2200 de puncte de lucru in 26 de tari europene. Piesele originale distribuite de noi, provin numai de la lideri ai productiei europene de piese auto si intrunesc cerintele normelor europene (EC) No 1400/2002. Principala activitate a firmei consta in intretinerea si repararea de autovehicule in service-ul auto din localitate Medias.

Filozofia noastra -Calitatea la un pret corect- provine din faptul ca piesele auto comercializate de noi sunt atent selectionate de parteneriatul national AD, pentru ca acestea sa reprezinte maximul de calitate. Toate piesele provin de la cei mai mari producatori de piese auto din Europa. Multumita relatiei international a Autodistribution cu cei mai mari producatori in domeniul pieselor auto, putem oferii si cele mai competitive preturi.

Astfel daca te-ai saturat de tarifele ridicate practicate de reprezentante, de service-urile auto care comanda piese la firme de piese auto si unde platesti adaosul comercial de 2 ori, daca vrei un loc unde poti veni cu o masina nefunctionala si de unde poti pleca cu ea in conditii de siguranta garantata la nivel European, ai venit in locul perfect care-ti ofera calitate la un pret corect. Folositi cu incredere meniul Contact pentru detalii suplimentare si nelamuriri!

Galerie foto