Anvelope SH Medgidia

Magistral import Export S.R.L

Anvelope SH Medgidia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Anvelope SH Medgidia: Magistral import Export S.R.L.

Atelierul nostru este autorizat RAR, iar personalul a fost scolit in Germania sub directa indrumarea tehnicienilor de la firma TIP-TOP REMA, liderul european in domeniul consumabilelor de vulcanizare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzari anvelope si jante, importator direct, Magistral importator si distribuitor de jante, anvelope si accesorii cu peste 90 de producatori si peste 2000 de produse in portofoliu.

Servicii

Va oferim o gama diversificata de jante de aliaj (aluminiu) si de otel (tabla), precum si gama completa a jantelor Replica fabricate in Italia. Pentru sezonul de iarna avem si o oferta completa de jante din otel "tabla" fabricate in Italia si Germania, cu dimensiuni cuprinse intre 12'' - 17'' . Oferta globala a marcilor comercializate cuprinde jante de aliaj cu diametru incepind de la 13'' la 22'', destinate turismelor, 4x4 off-road, dar si SUV-urilor. Pentru consultarea stocurilor si lansarea comenzilor va rugam sa ne contactati.Aveti la dispozitie toata gama de anvelope pentru turisme, autoutilitare, vehicule 4X4 si camioane de la cei mai importanti producatori la nivel mondial. Pentru consultarea stocurilor si lansarea comenzilor va rugam sa ne contactati.

Galerie foto