Anvelope SH Deva

Sigemo - Service Anvelope Deva

Anvelope SH Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Anvelope SH Deva: Sigemo - Service Anvelope Deva.

Cel mai mare distribuitor din Transilvania de anvelope Michelin, GoodYear, Dunlop si Bridgestone.
Aceasta pozitie de top ne permite sa oferim cele mai mici preturi de pe piata, atat pentru aceste marci premium cat si pentru anvelopele de buget Debica, Sava sau Tigar. Montajul se ofera gratuit pentru anvelopele achizitionate de la service-urile roti Sigemo din Cluj, Sibiu, Deva, Brasov si Alba Iulia.

Servicii

Ca partener & distribuitor national de anvelope Michelin, GoodYear, Dunlop, Pirelli, Continental si Bridgestone Sigemo va ofera cele mai mici preturi de pe piata, atat pentru aceste marci premium cat si pentru anvelopele de buget Debica, Sava sau Tigar. Unic importator oficial pe Romania de jante aliaj usor marca RIAL din Germania. Pentru echiparea de iarna a masinii tale iti stam la dispozitie cu jante de tabla (otel) si lanturi antiderapante RUD. Consultantii nostri de vanzari iti preiau apelurile telefonice de luni pana vineri intre orele 08 si 18, iar sambata intre orele 09 si 14 la numerele de telefon 0354418930. Toate anvelopele si jantele din magazinul nostru online www.sigemo.ro sunt fizic pe stoc in depozitele noastre, iar consultantii de vanzari va ofera in cel mai scurt timp informatiile de care aveti nevoie (data fabricatiei, tara de origine, indicii de sarcina si de viteza).Montajul se ofera gratuit pentru anvelopele achizitionate de la service-urile roti Sigemo din Cluj, Sibiu, Deva, Brasov si Alba Iulia. Livrare rapida in 24-48 ore direct la tine acasa, in localitatile in care firma de curierat NemoExpress are puncte de lucru.

Galerie foto