Anvelope SH Craiova

Anvelope Noi SH Craiova

Anvelope SH Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Anvelope SH Craiova: Anvelope Noi SH Craiova.

Vemihar SRL este o societate comerciala privata infiintata la inceputul anului 2007 in Craiova judetul Dolj. 

Fiind condusa de o echipa tanara cu perspective de viitor si manifestand un interes aparte fata de clientii nostrii, societatea noastra a avut un traseu ascendent pe piata comerciala auto din judetul nostru si nu numai. 

Am debutat cu un service de roti, iar ulterior pentru a satisface cerintele clientilor nostri am devenit direct importatori de anvelope second hand. 

Pentru a fi siguri ca anvelopele comercializate de noi sunt de calitate superioara dispunem de o echipa de profesionisti care se deplaseaza periodic la depozitele cu care colaboram din Elvetia si Germania. 

Corectitudinea, sinceritatea si devotamentul sunt calitatile care ne caracterizeaza si pentru ca dorim sa ne tinem clientii aproape oferim garantie serviciilor prestate de noi. 

Va stam la dispozitie cu urmatoarele produse si servici:

Produse: Anvelope second hand de cea mai buna calitate la un pret competitiv si la cerere va putem oferi anvelope noi prin intermediul depozitelor cu care deja colaboram. 

Servicii: Societatea noastra dispune de personal calificat ce va ofera montarea si echilibrarea anvelopelor, incarcare cu freon, presiune cu azot, indreptat + reconditionat jante (tabla / aliaj). 

Galerie foto