Anvelope SH Buzau

Anvelope Noi si SH Buzau

Anvelope SH Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Anvelope SH Buzau: Anvelope Noi si SH Buzau.

 
Jante si Anvelope noi si second hand cat. A + turisme / camionete
Montaj si echilibrat roti

  Anvelopele second hand reprezinta o alternativa "Low-cost" la anvelopele noi sau reesapate.
  Anvelopele sunt atent selectionate si verificate prin umflare si au profil de peste 6 mm,unele fiind aproape noi sau chiar noi.
  Zeci de modele de anvelope de vara, iarna sau all seson va asteapta la depozitele noastre.


 Anvelopele autoturismului sunt considerate adesea ca fiind piese mai putin importante ale vehiculului. Aceasta apreciere este insa departe de adevar. Anvelopele sunt singurele zone de contact pe care vehiculul il are cu
suprafata carosabila.
  Anvelopele nu numai ca trebuie sa se potriveasca la diverse sisteme de suspensie si sa raspunda precis la comenzile directiei, ci trebuie in acelasi timp sa fie silentioase si durabile. Mai presus de toate, pentru ca vehiculul sa ruleze in siguranta, anvelopele trebuie sa faca fata fortelor extreme exercitate asupra acestuia – la franare, accelerare sau in viraje. Aceasta este cu atat mai important atunci cand drumul este ud si alunecos sau acoperit cu zapada si gheata.
  Presiunea din anvelope joaca un rol definitoriu in ceea ce priveste durata de viata a anvelopelor si performantele lor referitoare la siguranta. Presiunile sunt determinate in mod individual functie de tipul vehiculului, de catre producatorii acestui vehicul si al anvelopelor.
 Supra- sau sub-presiunea anvelopei reduce capacitatea acesteia de a avea o aderenta corespunzatoare. Nu numai ca va contribui la o uzura excesiva si asimetrica a anvelopei, dar va influenta substantial si manevrabilitatea, ceea ce poate crea pericole indeosebi la virajele luate cu viteze mari.
 Daca presiunea nu este adecvata functie de sarcina incarcata, temperatura anvelopei creste datorita flexarii sporite a flancului. O temperatura excesiva poate cauza deteriorari ireparabile ale structurii anvelopei.

Servicii

  • Anvelope Autoturisme
  • Anvelope 4X4 si SUV
  • Anvelope camionete
  • Montaj si echilibrat roti