Anvelope SH Brasov

Anvelope noi si sh Brasov

Anvelope SH Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Anvelope SH Brasov: Anvelope noi si sh Brasov.

 


Anvelope noi si second-hand iarna/vara/all-season, jante auto Brasov

  Vindem aproape orice marca de anvelope existente pe piata in acest moment si la cea mai buna calitate second-hand, importate direct de catre noi din Germania si Austria. Avem in depozit peste 2000 de anvelope si jante care isi asteapta cumparatorii. Ne axam in principal pe cele mai cerute marci de top si toate modele si dimensiunile lor pentru automobile, insa nu ne limitam la acestea in cazul in care avem alte cereri. Vrem sa fim intotdeauna bine pregatiti si sa oferim clientilor exact ceea ce cauta: anvelope de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret!

  Anvelopele de iarna sunt de obicei anvelope din cauciuc cu o compozitie diferita fata de anvelopele pentru toate sezoanele. Anvelopele de vreme rece contin un procent mai mare de cauciuc natural si dioxid de siliciu care evita intarirea cauciucului sintetic in conditii de frig, acest lucru le ofera o tractiune mai buna la temperaturi mai mici. Anvelopele de iarna au mai multe zone cu mici-benzi pe profilul caii de rulare, ceea ce duce la cresterea tractiuni pe zapada si in conditii de umiditate permite apei sa iasa mai usor de sub anvelopa. Acest lucru reduce riscul de acvaplanare al automobilelor. 
  Adaptarea comportamentului in trafic la conditiile de iarna va poate fi de mare ajutor, chiar daca anvelopele de iarna va ofera supra-protectie impotriva surprizelor neplacute ce apar in anotimpul rece. Comparativ cu anvelopele de vara, cele de iarna va ofera siguranta sporita - in special la franare - pe timp rece, pe drumuri ude sau acoperite cu gheata si zapada.
  Achizitionarea unei anvelope uzate presupune asumarea unui risc serios, mai ales atunci cand originea acesteia nu o cunoasteti sau este nesigura. Este vorba aici de achizitionarea de anvelope cu un anumit grad de uzura sau anvelope ce echipeaza un vehicul uzat. Anvelopele uzate este posibil sa fi fost expuse unei exploatari, intretineri sau stocari improprii sau este posibil sa fi suferit diverse deteriorari. Nu toate deteriorarile pe care le are o anvelopa pot fi vizibile in exterior.
  Durata de viata a unei anvelope depinde de o serie de factori precum: depozitarea, stivuirea, rotirea si modul de exploatare al acesteia (sarcina, viteza, presiunea, deteriorarile din trafic, etc.). Deoarece conditiile de exploatare pot fi foarte diferite, stabilirea cu precizie a duratei de viata a unei anvelope nu este posibila.
  Anvelopele de iarna reduc semnificativ distanta de franare atunci cand temperatura scade sub + 7 °C. Masurata la o viteza de 100 km/h).

Servicii

  • ANVELOPE DE VARA
  • ANVELOPE DE IARNA
  • ANVELOPE ALL SEASON
  • Jante Aliaj
  • Jante Otel