Anvelope SH Bradesti

AnveloNet

Anvelope SH Bradesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Anvelope SH Bradesti: AnveloNet.

Va simplificam achizitionarea cauciucurilor. Noi livram cauciucurile la usa Dumneavoastra, iar Dumneavoastra economisiti timp si bani. Daca solicitati un service de montare, va putem propunem o serie de firme din apropierea Dumneavoastra care au ca profil montarea cauciucurilor.
 
1. Alegeti intre doua variante de livrare:
Cauciucurile sunt livrate direct la domiciliul dvs. Noi livram la aceeasi adresa la care trimitem si factura. In acest caz puteti apela la un service (statie de montare) ales de Dumneavoastra. NU MONTATI ANVELOPELE ACASA! APELATI LA UN SERVICE SPECIALIZAT!
2. Cauciucurile pot fi trimise de asemenea la o adresa alternativa aleasa de Dumneavoastra. In acest caz, va rugam sa specificati adresa de livrare si persoana autorizata sa primeasca cauciucurile in numele dumneavoastra.
 
Termenul normal de livrare este intre 2 si 3 zile lucratoare, in functie de ora la care se face comanda. Livrarea comenzilor se face prin curierat rapid (DPD). Contravaloarea transportului in cazul unui singur produs (bucata) este de 15 lei+TVA, iar in cazul mai multor produse (bucati) este gratuit doar daca comanda este lansata pe acest site. Daca aveti intrebari legate de termenul livrarii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la 031-8110909; 0266-219155; 0743-118358 sau adresa de mail:[email protected] .
 
Asiguram transportul doar pe teritoriul tarii.

 

Galerie foto