Anvelope SH Bistrita

Anvelope Noi SH Bistrita

Anvelope SH Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Anvelope SH Bistrita: Anvelope Noi SH Bistrita.

Site-ul www.secondtires.ro este proprietatea Interprinderii II Muresan Otniel, cu sediul in Bistrita,str Libertatii nr 41-43, jud BN, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul F06/956/2012, C.U.I. 29889255, reprezentata de Muresan Otniel. 
 
Prin acest site dorim sa oferim cel mai bun serviciu de acest gen din Romania(Cauciucuri Second Hand ONLINE ). Acest lucru il realizam prinpreturile competitive,poze reale la fiecare produs ,garantie de 30 zile,stocarea cauciucurilor in depozit la temperaturi optime,cat si prin faptul ca orice cauciucuri care apar pe site sunt in stoc si pot fi livrate in mai putin de 24H. Baza de date este actualizata de mai multe ori pe zi.

Este important deasemenea să ştii, că în această perioada de CRIZA,noi iţi oferim Siguranta,Rapiditate si Confort dar si o modalitate vizibila de economisire a finantelor proprii.

Iti propunem cel mai bun pret de pe piata la o calitate superioara ,astfel incat sa construim un parteneriat de durata. Importam cele mai bune firme existente pe piaţă: Michelin,Continental,GoodYear,Dunlop,Uniroyal,Semperit,Hankook,Nokian.


*Pentru a fi cat mai transparenti am creat sectiunea "Parerea Ta" unde toti clienti sunt rugati sa lase calificative si sa noteze parerea personala despre site.(orice sugestie pentru imbunatatirea servicilor va fi luata in considerare)

Preţul de astazi este baza stabilităţii de mâine.

 

Faceti cea mai buna alegere!

Galerie foto